Gurbetçilere bilet şoku

Gurbetçilere bilet şoku -Kayseriye gelen 40 gurbetçi, Avusturyadaki bir seyahat acentesinden aldıkları dönüş biletleri başkalarına satılınca Viyana uçağına binemedi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KAYSERİ (A.A) - Kayseriye gelen 40 gurbetçi, Avusturyadaki seyahat acentesinden aldıkları dönüş biletleri başkalarına satılınca Viyana uçağına alınmadı.
     Erkilet Havalimanından bir firmaya ait uçakla saat 20.25te Avusturyanın başkenti Viyanaya gidecek olan aralarında çocuklarında bulunduğu 40 gurbetçi, uçağa binmek için havalimanına geldiklerinde biletlerinin başkalarına satıldığını öğrendi.
     Bu nedenle uçağa alınmamalarını protesto eden gurbetçiler, biletlerini aylar önce Viyanadaki Toros isimli bir seyahat acentesinden satın aldıklarını iddia ettiler.
     Gurbetçiler yaklaşık 1,5 saat bekletikten sonra uçakta yer kalmaması üzerine, seyahat acentesine dava açacaklarını belirterek havaalimanından ayrıldılar.
     Havayolu firması yetkilileri ise Viyanaya giden uçağa binemeyen yolcuların isimlerinin kendilerindeki listede yedekte yer aldığını belirtti.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Gurbetçilere bilet şoku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER