Hayalimdeki Adana Proje Yarışması

Hayalimdeki Adana Proje Yarışması -Çukurova GİAD tarafından kentin tanıtımı ve gelişimi için 10 bin lira ödüllü proje yarışması başlatıldı


ADANA (A.A) - Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), kentin tanıtımı ve gelişimi amacıyla Hayalimdeki Adana Proje Yarışması başlattı.
     Dernek Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yarışmanın tanıtım toplantısında, Adanaya her konuda katkı koymak için birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini, zaman zaman sosyal projeler gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Adananın geleceğine not düşmek için bir program hazırladıklarını anlatan Sakarya, Bu program, önümüzdeki süreçte Adananın yönetimine, Adanayı temsile niyetleri olacaklara, Adanalıların istekleri, dilekleri, arzuları, Adanalıların daha iyi bir yaşam sürebilecekleri bir Adana için, beklentileri bunlardır diyebileceğimiz projeleri ortaya koyacak dedi.
     Sakarya, Hayalimdeki Adana isimli proje yarışmasının, Adanada yaşayan, Türkiyenin değişik taraflarından kente bir şekilde gelmiş, bir zamanlar Adanada yaşamış, fakat şu anda başka şehirlerde bulunan herkesin katılacağı ödüllü proje yarışması olduğunu vurguladı.
     Bu yarışmaya gönderilecek projelerin Adananın gelişimine de katkı sağlayacağını anlatan Sakarya, Yarışmamız toplam 10 bin lira ödüllü. Tabi ki kazananlar olacak. Ancak, katılımcıların kazanmalarından daha önemlisi kentimizdir. Yani, Hayalimdeki Adana Proje Yarışması ile projeler yarışacak, ama, asıl kazanan Adana olacaktır diye konuştu.
     Yarışma takviminin 25 Aralık 2012 tarihi itibariyle başladığını bildiren Sakarya, son başvuru tarihinin 18 Nisan 2013 olduğunu kaydetti.
     Sakarya, yarışma ilgili şartnamenin www.hayalimdekiadana.com internet sitesinde yer aldığını, site üzerinden veya derneğe bizzat başvuru yapılabildiğini bildirdi.
     Jüri Başkanı Yaşar Yiğit de, 11 kişilik jüriyi oluştururken, Adananın ekonomisini, kültürel yapısını bilen, Adananın gelişimine katkı sağlamış önemli isimlerle bir araya geldiklerini söyledi.
     Jüri üyelerinin, özellikle daha önce Adanada oluşturulmuş jürilerin dışında kişilerden seçildiğini vurgulayan Yiğit, Jürimiz sadece bir kesimi temsil etmiyor. Akademisyen, reklamcı, şehir plancısı, iş adamı, sanayici, profesyonel yönetici, profesyonel eğitmenler var. Değişik meslek gruplardan Adanayı tanıyan isimlerden seçtik dedi.
     Toplantıya, Genel Sekreter Kazım Tosun, sayman üye Hakan Burç, yönetim kurulu üyeleri Ali Fuat Çerçer, Zehra Efsun Erkemen ve Rafet Milli de katıldı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Hayalimdeki Adana Proje Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER