Haydi Gençler Kampa

Haydi Gençler Kampa


VAN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen Haydi Gençler Kampa projesi kapsamında çevre illerden 111 genç Vana geldi.
     Ağrı, Bitlis, Muş, Hakkari ile Vanda 16-17 yaş grubundaki 111 genç Gevaş Gençlik ve Doğa Kampına geldi.
     Bir hafta sürece program kapsamında deniz etkinlikleri, geziler, sportif faaliyetler, el sanatları, tiyatro, müzik etkinlikleri ve geziler düzenlenecek.
     İlk olarak Van Kalesini gezerek Edremit Gebze Su Sporları Merkezini ziyaret eden gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ile görüştü.
     Sinir, Eylül ayı ortasında başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi düzenlenen bu etkinliklerle öğrencilerin moral depoladıklarını ifade ederek, Yaz tatili boyunca her hafta farklı yaş gruplarındaki kız ve erkek öğrencileri bu kampta ağırladık. Öğrencilerimiz buradaki etkinliklerle moral depoladılar. Bu etkinlikler aynı zamanda öğrenciler arasında bir kaynaşmaya vesile oldu dedi.
     Etkinliğe katılan öğrencilerden Emrah Aksoy ise, bu geziyle yeni arkadaş çevresi edindiği belirterek, Bizlerin bu kamp sonunda ailemize ve arkadaşlarımıza anlatabileceğimiz bir anımız oldu dedi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Haydi Gençler Kampa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER