Hayır Çarşısı kermesi açıldı

Hayır Çarşısı kermesi açıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Hayır Çarşısı adı altında kermes düzenlendi.
     Kermesin açılışına, Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yazıcıoğlu, Muradiye Öğrenci Yurdu Müdürü Servet Can, yurt ve dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
     Vali İpek, geçen hafta köylerde Halk Eğitim Merkezinin hazırladığı birçok kursun açılışını yaptıklarını belirterek, daha önce yine böyle bir kermesin açılışını yapmıştık. Hanımefendilerin emekleriyle yaptıkları ve birçok ürünün bulunduğu sergi bir hafta süreyle açık kaldı. Bayburtlu hanımların, öğrencilerin daha rahat okuması, daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için düzenlediği bu kermesin açılışında hep beraberiz. Ben bu kermesin öğrencilere bol kazanç getirmesini, bu tip faaliyetlerin Bayburtta artarak devam etmesini diliyorum diye konuştu.
     Vali İpek ve Belediye Başkanı Polatın ürün satın alarak destek verdiği kermesten elde edilen gelirin, derneğe ait yurtlarda kalan öğrenciler yararına kullanılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Hayır Çarşısı kermesi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER