Hido Basketbol Okulu İzmirde

Hido Basketbol Okulu İzmirde


İZMİR (A.A) - Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Orlando Magicte forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, basketbolcu arayışlarını İzmirde sürdürüyor.
     Çeşmede haziran ayında genç yetenekleri tespit etmek için kamp düzenleyen Türkoğlu, yetenekli gençleri basketbola kazandırma arayışını Hido Basketsol Okulu adıyla tüm sezona yayacak.
     Pınar Karşıyakanın eski kaptanı Murat Aşkın yönetiminde faaliyet gösterecek ve 1995-2005 doğumluların kayıt yaptırabileceği Hido Basketbol Okulları, İzmir Halkapınar Spor Salonunda 6 Ekimde açılacak.
     Hidayet Türkoğlu, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, okulla yetenekli gençleri basketbol bursu kazanarak, ABDdeki lise ve üniversitelere kabul edilecek seviyeye getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, İzmir ve Çeşmedeki yetenek kampımız büyük ilgi gördü. Bu kamp sayesinde İzmir ve Ege bölgesindeki basketbol potansiyelini yakından görme fırsatımız oldu. Basketbol okulları ise Ekim ayından itibaren yeni yıldızların ortaya çıktığı yer olacak dedi.
     Hido Basketbol Okullarına katılmak isteyenlerin, www.hidobasket.com sitesinden bilgi alabilecekleri bildirildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Hido Basketbol Okulu İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER