İş makinelerinde yağ kullanımı ve yağ

İş makinelerinde yağ kullanımı ve yağ bakımı konulu eğitim düzenlendi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Hafriyatçılar ve İş Makinecileri Derneği (KAHİMDER) ile MOBİL tarafından İş Makinelerinde Yağ Kullanımı ve Yağ Bakımı konulu eğitim semineri düzenlendi.
     KAHİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Özden, Kolcuoğlu Restoranda yapılan seminerde yaptığı konuşmada, değişen ve gelişen Kayseride üyelerin mesleki anlamda eğitimi konusunda derneklerinin çalışmalar yürüttüğünü, bu nedenle eğitim seminerleri ve toplantılarla sık sık bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini bildirdi.
     Derneklerinin kısa süre içerisinde dağınık bir halde olan üyeleri bir araya toplamayı başardığını belirten Özden, şunları kaydetti:
     KAHİMDERin kuruluşunu gerçekleştiren arkadaşların tek amacı vardı, sektördeki sıkıntıları en aza indirmek, dağınıklığı toplamak ve sektörü güçlendirmek. Maddi ve manevi fedakarlıkta bulunarak sadece rızayı ilahi için başlattıkları çalışmaların meyve verdiğini görmek herkese müthiş bir haz veriyor. Yönetim kurulu üyelerimizin gayreti, belediye başkanlarımız ve üyelerimizin desteğiyle esnaf sitelerinin mimarı olan Sayın Kocasinan Belediye Başkanımız Bekir Yıldızın da desteğiyle sosyal donatımlı, fuar alanlı ve kapsamlı bir hafriyatçılar sitesi kurarak bu dağınıklığı düzelteceğimizi umuyoruz. Geçtiğimiz yıl kurulan kooperatifimizle bir adım daha ileri taşıdığımız esnaf sitemizde yaptığımız çalışmalar son aşamaya geldi. İmar tadilatı bu ay içerisinde tamamlanacak olan Oymaağaçtaki yerimizi 2013 yılı içerisinde almış olacağız.
     Kurulacak Hafriyatçılar Sitesi ile sektörün en büyük sıkıntılarından olan damperli kamyon ve iş makinelerinin park yeri gibi sorunların da ortadan kalkacağını kaydeden Özden, Bu yapılacak olan çalışma ile hem üyelerimiz hem de şehrimiz rahat nefes alacaktır. Üstü kapalı alanda park edilecek araçlar aynı zamanda diğer dış etkenlere karşı da korunmuş olacaktır diye konuştu.
     Konuşmanın ardından kürsüye çıkan Mobil Satış Yöneticisi İlkay Balbaşıda, katılımcılara mobil motor yağları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber İş makinelerinde yağ kullanımı ve yağ Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER