Kadıköy Boğası Şanlıurfasporda

Kadıköy Boğası Şanlıurfasporda -Fenerbahçede oynadığı dönemlerde Kadıköy Boğası lakabıyla anılan ve Şanlıurfaspora transfer olan Serhat Akın, takımla ilk antrenmanına çıktı


ŞANLIURFA (A.A) - Fenerbahçede oynadığı dönemlerde Kadıköy Boğası lakabıyla anılan ve Şanlıurfaspora transfer olan Serhat Akın, takımla ilk antrenmanına çıktı.
     Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılcahamda kamp çalışmalarının yerli futbolcuların katılımıyla devam ettiğini belirterek, yabancı futbolcuların da 1 Ağustostan itibaren kampa dahil olacağını söyledi.
     Bir zamanlar Fenerbahçedeki futboluyla tanınan ve Kadıköy Boğası olarak anılan Serhat Akının transfer işlemlerini bitirdiklerini ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Bir yıllık sözleşme imzaladığımız Akın, bugün ilk antrenmanına çıktı. Büyük umutlarla transfer ettiğimiz Akının, takıma ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Takımımız yavaş yavaş şekilleniyor. Şu anda transfer için acele etmiyoruz. Kamp sonuçlarına göre eksik gördüğümüz mevkilere belki bir iki oyuncu daha transfer edebiliriz. Çok güzel ortamda geçen kampımız sonucunda her şeyin daha mükemmel olacağı kanaatindeyiz.
     Saraçoğlu, ilk etap kamp çalışmalarının 26 Temmuzda sona ermesini planladıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Yasin Dikme / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Kadıköy Boğası Şanlıurfasporda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER