Kadın Gözüyle Büyükşehir projesi

Kadın Gözüyle Büyükşehir projesi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kadın Gözüyle Büyükşehir projesi kapsamında, Yakutiye ilçesine bağlı Edip Somunoğlu, Kavak ve Yukarı Sanayi mahallelerinde ikamet eden ev hanımları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçüklerle piknikte bir araya geldi.
     Başkan Küçükler, piknik organizasyonuna katılan kadınlarla sohbet ederek, çocuklara oyuncak dağıtırken, ev hanımlarının da sorunlarını dinleri.
     Küçükler, Kadın Gözüyle Büyükşehir projesi kapsamında Erzurumlu ev kadınları için çeşitli sosyal aktiviteler düzenlediklerini belirterek, Piknik organizasyonunda bir araya geldiğimiz annelerimiz, ablalarımız ve hanım kardeşlerimizle daha önce de yatırım gezisinde bir araya gelmiştik. Projemizin ikinci etabında ise yatırım turumuza katılan ev hanımlarımızı Abdurrahmangazi Türbesinde ağırladık diye konuştu.
     Piknik organizasyonunun Palandöken ve Aziziye ilçeleriyle devam edeceğini anlatan Küçükler, Erzurumlu hanımların beklentileri, istek ve talepleri bizim için çok önemli. Dolayısıyla bu tip organizasyonların şehrimizin güzelleşmesine ve daha da gelişmesine büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz dedi.
    
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Kadın Gözüyle Büyükşehir projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER