Kan Ver Cana Can Ver kan

Kan Ver Cana Can Ver kan bağışı kampanyası -Kampanyaya AK Parti samsun Milletvekili Mustafa Demir, kan vererek destek oldu


SAMSUN (A.A) - Türk Kızılayı ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen Kan Ver Cana Can Ver kan bağışı kampanyası Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirildi.
     AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir de kan vererek kampanyaya destek oldu.
     Burada yaptığı konuşmada Demir, İlçe Başkanlığımızın Türk Kızılayı ile ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında bugün Çarşambalı vatandaşlarımız kan bağışında bulunuyor. İlçe Başkanlığımızın Kan Ver Cana Can Ver sloganı ile gerçekleştirilen bağış kampanyasında vatandaşlarımız çok ilgililer. Kan vermek gerçekten çok önemli bir konudur. Bu nedenle bu kampanyayı birlikte düzenleyen İlçe Başkanlığımız ve Türk Kızılayına bu organizasyonlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerçek teşekkürü ise kan bağışında bulunanlar hak ediyorlar. Kan vererek hem kan ihtiyacı açığını kapatıyorlar hem de kendi sağlıkları için büyük bir adım atıyorlar. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
     AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ise Kan bağışında bulunduk ve vatandaşlarımız kan bağışına devam ediyorlar. Ben bu organizasyonda emeği geçen Halkla İlişkiler Başkanımız Bilal Küçükaydın, Gençlik Kolları Başkanımız Osman Arslan, Kadın Kolları Başkanımız Emriye Tekin ve kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Kampanyanın yapıldığı spor salonuna Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Sedar Bayram, Türk Kızılayı Çarşamba Şube Başkanı Erol Kurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt de geldi.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kan Ver Cana Can Ver kan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER