Kırşehire Yatırım İçin 40 Neden kitabı

Kırşehire Yatırım İçin 40 Neden kitabı -Kırşehir milletvekillerinin katkısı ve Ahiler Kalkınma Ajansının desteği ile hazırlanan kitap yatırımcılara dağıtılıyor


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehire daha fazla yatırımcı çekebilmek amacıyla Kırşehire Yatırım İçin 40 Neden adlı bir kitap hazırlandığı bildirildi.
     AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir milletvekilleri olarak, kente özel sektör yatırımlarını çekebilmek için her türlü gayreti gösterdiklerini ifade etti.
     Bu kapsamda, Ahiler Kalkınma Ajansının da desteği ile Kırşehire Yatırım İçin 40 Neden isimli bir kitap hazırladıklarını vurgulayan Çalışkan, kısa süre önce Ankarada yapılan Kırşehir Tanıtım Günlerinde bu kitaptan bin adet dağıtıldığını anlattı.
     Çalışkan, şunları kaydetti:
     Kırşehir yatırımcılar açısından birçok avantajı olan bir il. Bizim çok çalışıp bunları anlatabilmemiz gerekli. Geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz Kırşehir Tanıtım Günleri bu kapsamda ilimizin her yönden tanıtımı için gerçekten önemli bir etkinlik oldu. Ahiler Kalkınma Ajansının desteği ile bastırdığımız bin adet kitabı Ticaret ve Sanayi Odamızın gayreti ile dağıttık. Ayrıca, Kırşehirli iş adamlarımızla yaptığımız toplantıda da bu kitabı iş adamlarımıza verdik. Başta iş adamı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm iş adamlarımızı yatırım yapmak için Kırşehire davet ettik ve ediyoruz. Bundan sonra bu kitabı daha da geliştireceğiz ve başka dillere de tercüme ederek ilimizin özelliklerini herkese tanıtmaya çalışacağız.
     Kitabı, Türkiyenin önde gelen firmalarına ve büyükelçiliklere göndereceklerini dile getiren Çalışkan, Kırşehire yeni yatırımların gelmesi için her türlü gayreti göstermeye devam edeceklerini anlattı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kırşehire Yatırım İçin 40 Neden kitabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER