Kış Geldi Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi, Suriyelilere 45,5 ton gıda malzemesi gönderdi -Şube Müdürü Kızılay: -Yardım kampanyamız artarak devam edecek


SAKARYA (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi, Suriyelilere 45,5 ton gıda malzemesi gönderdi.
     Kimse Yok Mu Derneği, Kış Geldi Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasında toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesini, Suriyelilere ulaştırılmak üzere Hatay ve Gaziantepe gönderdi.
     Derneğin Sakarya Şube Müdürü Mevlüt Kızılay, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonda 45,5 tonluk gıda malzemesi toplandığını, 24 tonluk gıda malzemesi taşıyan ilk tırın Suriyenin Halep şehrine gönderilmek üzere Gaziantepte bulunan dernek personeline teslim edildiğini söyledi.
     21,5 tonluk yardım malzemelerinin ise Hatayın Yayladağı ilçesindeki mülteci kampına gönderileceğini ifade eden Kızılay, yardımların devam etmesi gerektiğini vurguladı.
     Kızılay, sözlerini şöyle tamamladı:
     Sakaryalı hayırsever iş adamları ve vatandaşlarımız büyük özveri göstermiştir. Kardeşlerimizin bu zor zamanlarında yanlarında olmamız gerekiyor. Orada yaşanan bu olaya bizim ülkemiz de yaşanabilirdi. Kardeşlerimizin yaşadığı bu olumsuz duruma duyarsız kalmayan Sakarya halkına teşekkür ediyoruz. Yardım kampanyamız artarak devam edecek. Şimdilik 2 tır gönderdik. Beklentimiz odur ki bu tırların sayısı 3, 4 olsun.
     Hayırseverlerimize yardım kampanyamıza destek vermeleri çağrısında bulunuyoruz.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kış Geldi Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER