Kış geldi. Suriye için bir ekmek,

Kış geldi. Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası -İHH ve Human Appeal isimli yardım kuruluşu Halep, Hama ve İdlipe 169 ton un gönderdi


İSTANBUL (A.A) - Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası çerçevesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı ve merkezi İngilterede bulunan Human Appeal isimli yardım kuruluşu, ülkelerinde sığınmacı konumuna düşen mağdur, sivil Suriyelilere 169 ton un gönderdi.
     Yapılan açıklamada, İHH İnsani Yardım Vakfının Suriye halkına yardım ulaştırma girişimlerinin arttığı belirtilerek, bu kapsamda vakıflarının Türkiyedeki ve uluslararası yardım kuruluşları ile birlikte ortak projeler üretmeye devam ettiği kaydedildi.
     Ekmek kuyruğunda hayatını kaybeden Suriyelilere başta un olmak üzere, gıda ve temizlik malzemesi gibi temel ihtiyaç maddelerini göndermek için vakıf olarak çalışıldığı vurgulanan açıklamada son günlerde sivil halkın bombalandığı hatırlatıldı.
     Açıklamada, Halepten sonra Hama ve İdlibteki fırınların tamamına yakınının bombalanmasıyla bölgede hayati önem taşıyan ekmek ihtiyacı, başlatılan kampanyalarla karşılanmaya çalışılıyor. Kış geldi... Suriye için bir ekmek bir battaniye kampanyası kapsamında hareket eden İHH İnsani Yardım Vakfı yurt dışından gelen STKlar ile birlikte Halep, Hama ve İdlipe 169 ton ağırlığında 8 tır unu bölgelere ulaştırdı denildi.
    
     Muhabir: Lale Bildirici
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Kış geldi. Suriye için bir ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER