Kış geldi... Suriye için bir ekmek,

Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası -Selimiye Camisinde, cuma namazı sonrasında Suriyeliler için yardım toplandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye kampanyası kapsamında, Selimiye Camisinde cuma namazı sonrasında Suriyeliler için yardım toplandı.
     Selimiye Camisi Vaizi Yakup Kansızoğlu, cuma hutbesinde yaptığı konuşmada, Suriyede iki ateş altında kalmış çocuklar, kadınlar, yaşlılar, ilaçsız ve dermansız insanlara duyarsız kalmamalıyız. Bugün Suriyedeki kardeşlerimiz ve akrabalarımız insanlık trajedisi yaşamaktadır. Savaşın acımasız şartları içerisinde her gün ölümle yüzleşmektedirler. Açlıktan, ilaçsızlığa, barınmadan, ısınmaya ve çok zor şartlarla karşı karşıyadırlar. Gün insanlığımızın ve Müslümanlığımızın imtihan edildiği gündür. Gün Allah rızası için insanlık namına Suriyedeki kardeşlerimize yardım eli uzatma günüdür dedi.
     Bütün insanlığın sivil toplum örgütleri aracılığıyla Suriyedekilere yardım etmesi gerektiğini anlatan Kansızoğlu, Türkiye Diyanet Vakfının da Türkiyenin her yerinde Suriye için insanlık kampanyası başlattığını bildirdi.
     Kılınan cuma namazının ardından Suriyeliler için yardım toplandı.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kış geldi... Suriye için bir ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER