Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Konya Verenel Derneğinden gönderilen yardım tırı Yayladağına ulaştı


HATAY (A.A) - Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında Konya Verenel Derneğinden gönderilen gıda, battaniye ve kıyafet dolu yardım tırı Hatayın Yayladağı ilçesine ulaştı.
     Verenel Derneği Konya Şubesi Temsilcisi Mustafa Bağcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında yardımlarının devam ettiğini ve 4üncü tırın Suriye halkına gönderilmek üzere Yayladağı ilçesine geldiğini kaydetti.
     Suriyedeki vahşete ve zulme maruz kalan halkın gerçekten de bir ekmek ve bir battaniyeye muhtaç olduğunu belirten Bağcı, şöyle devam etti:
     Bu vahşete sessiz kalmak istemeyen hayırseverlerin yardımlarına aracı olduğumuz için çok mutluyuz. Tüm dünyayı ellerinden ne geliyorsa, bir şeyler yapmaya çağırıyoruz. Suriyeli kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Getirdiğimiz bu yardımların en kısa sürede inşallah Suriyedeki yardıma muhtaç kesimlere ulaştırılmasını sağlayacağız.
     Suriyeye gönderilen 4 tır içerisinde başta un olmak üzere battaniye, kıyafet, kuru gıda ve patates bulunduğunu belirten Bağcı, yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.
     Suriye Türkleri Derneği Yardım Dağıtım Sorumlusu Muhammed Kömürcü ise, yardımlardan dolayı Konya halkına, Verenel Derneğine ve tüm Türkiyeye minnettar olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Erdal Türkoğlu / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER