Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Kampanyaya destek amacıyla Sivasta 52 sivil toplum örgütünce kermes düzenlendi


SİVAS (A.A) - Sivasta faaliyet gösteren 52 sivil toplum örgütü, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına destek amacıyla kermes düzenledi.
     Tarihi Taşhanda düzenlenen kermesin açılışında sivil toplum örgütleri adına konuşan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Özcan Duman, Suriyedeki mazlum halkın yanında olduklarını belirtti. Kış şartlarının iyice ağırlaştığına dikkati çeken Duman, Suriyedeki insanların hayatta kalabilmek için mücadele ettiğini söyledi.
     Kermesin 12-20 Ocak tarihleri arasında açık kalacağını belirten Duman, Suriyedeki kardeşlerimize yardım yapmak için 52 sivil toplum kuruluşumuzla bir araya geldik. Kermesimizde toplayacağımız ayni ve nakdi yardımların Suriye halkına ulaşmasını sağlayacağız. Bu kermesin dışında şehrin birçok yerinde yardım stantları açtık. Bu bizim için gurur verici. Herkes bu mazlum halk için bir araya geldi diye konuştu.
     Kermesin açılışına, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER