Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Cansuyu Derneği, Suriyelilere 100 ton un gönderdi -Genel Başkan Yardımcısı Lafçı: Bu yardımlar tamamen halkımızın bağışları ile alınmış olup, Anadolu halkının zor günler y


ADANA (A.A) - Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında Cansuyu Derneği, Suriyeye 100 ton un gönderdi.
     Cansuyu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Lafçı, Adanada düzenlenen uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, dernek olarak acı çeken ve büyük bir katliama uğrayan kardeş Suriye halkının yanında olduklarını söyledi.
     Suriyede 2011 yılında başlayan kanlı olayların bitmek bilmediğini anlatan Lafçı, şöyle devam etti:
     Biz Suriyenin büyük katliamlara uğrayan mazlumlarına hayırsever Anadolu halkının selamını ve yardımlarını ulaştırmak için yola çıkmış bulunuyoruz. Bu yardımlar tamamen halkımızın bağışları ile alınmış olup, Anadolu halkının zor günler yaşayan Suriyeli kardeşlerine hediyesidir. Suriyede devam eden ve binlerce kardeşimizin katledilip, yüz binlercesinin evinden, yurdundan olmasına neden olan bu kanlı savaşın bir an önce sona ermesi noktasında herkesin elinden geleni yapmasını temenni ediyoruz.
     Konuşmanın ardından yaklaşık 100 ton un yüklü olan 4 tır Suriyeye gitmek üzere yola çıktı. Tırların Hatayın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısından geçerek, yardımları Suriyelilere ulaştıracağı bildirildi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER