Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Ağrı İHYAD tarafından, kampanya kapsamında Suriyeye 25 ton un gönderildi


AĞRI (A.A) - Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD) tarafından, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında Suriyeye 25 ton un gönderildi.
     İHYAD Başkanı Mehmet Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına destek için kentte yaklaşık 2 ay önce çalışma başlatılarak, 25 ton un toplandığını ifade etti.
     Ağrılı hayırsever vatandaşların kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:
     Suriyeli kardeşlerimizin yaşadığı bu çileli dönemlerinde onlar savaşla imtihan olurken, bizler de Suriyeli kardeşlerimizle imtihan ediliyoruz. İşte biz bu amaçla üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bizler Ağrılı vatandaşlarımızın sesi, eli ve kolu olmaya devam edeceğiz. Ağrılı hayırsever vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kampanyada öncelikle acil ihtiyaç olan ekmek için vatandaşlarımızdan gereken yardımı topladık.
     Aslan, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki dernek binasında yardımların toplanmasına devam edildiğini ifade ederek, 25 ton unu Suriyeye gönderdiklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Ayşe Yıldır
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER