Komşuya Vefa çalışmasıyla Suriyelilere yardım

Komşuya Vefa çalışmasıyla Suriyelilere yardım -Zirve Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Kulübü öğrencileri, Komşuya Vefa çalışması adı altında ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan Suriyelilere çeşitli yardımlard


GAZİANTEP (A.A) - Zirve Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Kulübü öğrencileri, Komşuya Vefa çalışması adı altında ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan Suriyelilere, çeşitli yardımlarda bulundu.
     Zirve Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toplumsal Duyarlılık Kulübü önderliğinde üniversite öğrencileriyle koordineli olarak yürütülen Yaşayan Değerler projesi iki haftada bir belirlenen bir değeri masaya yatırıyor.
     Bu hafta masaya yatırılan vefa değeri adı altında Komşuya Vefa çalışmasıyla öğrenciler Suriyelilere, battaniye, ilaç ve kıyafet yardımı yaptı.
     Kulüp öğrencilerinden Feyza Güneş, Suriyelilere yardım yapmak isteyenler için bir battaniye firmasıyla anlaştıklarını aktardı.
     Kulüp öğrencileriyle bir araya gelen Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa da projenin güzel bir amaçla hazırlandığını belirtti.
     Öğrencilerin projeyle güzel işlere imza atacağını ifade eden Kısa, Bu projenin geliştirilmesi konusunda tüm desteğimizi öğrencilere sağlamaya hazırız ifadelerini kullandı.
     Kısayı proje hakkında bilgilendiren kulüp öğrencileri ise amaçlarının her geçen gün kaybolan insani değerlerin tüm Türkiyeye hatta dünyaya hatırlatmak olduğunu aktardı.
     Bu arada Kısayı ziyaret eden Paris Valisi Daniel Canepa ve heyeti, kulüp öğrencileriyle de görüştü.
     Paris Valisi Daniel Canepa da Yaşayan Değerler projesine destek verdiğini kaydetti. Daniel Canepa, öğrencileri böyle bir projeyi gerçekleştirdikleri için tebrik etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Komşuya Vefa çalışmasıyla Suriyelilere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER