Kurbağa Prens Erzurumda ücretsiz sahnelenecek

Kurbağa Prens Erzurumda ücretsiz sahnelenecek


ERZURUM (A.A) - Zorlu Çocuk Tiyatrosunun Kurbağa Prens oyunu Erzurumda ücretsiz sahnelenecek.
     Zorlu Çocuk Tiyatrosundan yapılan yazılı açıklamada, Kurbağa Prens oyunun 2012-2013 sezonundaki turne kapsamında 12 kentte, 48 oyun sergileyerek minik izleyicileriyle buluşacağı belirtildi.
     Oyunun ilk gösteriminin 11 Ekim Perşembe günü saat 11.00de Erzurum Büyükşehir Kültür Merkezinde yapılacağı ifade edilen açıklamada, oyunun biletlerine tiyatro sahnelerinin gişelerinden ulaşılabileceği kaydedildi. Açıklamada, şöyle denildi:
     Grimm Kardeşlerin ünlü masalı Kurbağa Prens, Özlem Saraç tarafından günümüze uyarlandı. Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından Gaye Cankayanın yönetmenliğinde sahnelenen oyun, izleyicilere ilk görüşte ön yargıyla yaklaştığınız insanların içlerindeki güzelliği ancak onları tanıdıkça keşfedebilirsiniz mesajını veriyor.
     Oyunun Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ ve Malatyada da sahneleneceği belirtilen açıklamada, Nisan ayında ikinci Anadolu turnesine çıkacak olan oyun, ilk gösterimini 10 Nisan tarihinde Adıyamanda yapacak. Oyun daha sonra sırasıyla Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye ve Adana illerini gezecek. 5 yaş ve üzeri tüm seyircilere seslenen oyunun biletleri ise ücretsiz. Turneyle ilgili detaylara www.zorlucocuktiyatrosu.com adresinden ulaşılabilir ifadeleri kullanıldı.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kurbağa Prens Erzurumda ücretsiz sahnelenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER