Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor projesi

Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor projesi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor projesi başlatıyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri televizyonlarının ortak yayınla ekrana getirdiği Gündem Özel programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Bütün hemşehrilerimizin Erciyesin keyfini çıkarabilmesi için bu hafta sonundan itibaren Mahallelerimiz Erciyes ile Buluşuyor isimli bir projeyi hayata geçiriyoruz dedi.
     Erciyes Projesinin Kayseriyi dünyaya açacak ve şehri sosyalleştirecek bir proje olduğunu ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:
     Erciyeste müthiş bir sosyalleşme var. Binlerce yıldır ayak basılmayan Erciyese şimdi insanlar çıkıyor. Geçen sene sadece bizim ücretsiz yaptığımız dönemde 750 bin Kayserili hemşehrimiz, Erciyes Dağına çıktı. Ben bu cumartesi ve pazardan itibaren Mahallelerimiz Erciyes ile Buluşuyor diye bir proje başlatıyorum. Hemşehrilerimizi mahallelerden otobüslerle ücretsiz Erciyese taşıyacağız. Herkesin hali vakti yerinde değil. Erciyeste çok önemli gelişmeler oldu. Her hemşehrimizin Erciyeste yapılanları görmesini, ailelerin çocuklarıyla oranın keyfini çıkarmasını istiyoruz. Bu amaçla mahallelerden otobüs kaldıracağız. Saatlerini mahallelerde ilan edeceğiz. Bu cumartesi saat 10.00da Talastan Selçuklu Evi, Osmanlı Evi ve Anayurttan hareket edecek hemşehrilerimiz önce Serçel Bölgesinde ücretsiz gondola binecekler, arkasından diğer bölgeleri gezecekler. Orada keyifli saatler geçirecekler. Dönüşte de yine otobüsle mahallelerine bırakılacaklar. Kayserili Erciyesle buluşup, karın keyfini çıkarsın istiyoruz.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER