Misket ile Kısmete tepki

Misket ile Kısmete tepki -TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı Misket ile Kısmet adlı oyuna tepki gösterdi


ANKARA (A.A) - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Büyükşehir Belediyesinin, Ankaranın tanıtılması için çıkardığı, akıllı telefonlara da indirilebilen Misket ile Kısmet adlı mobil tabanlı oyuna tepki gösterdi.
     TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesinde gerçekleşen basın toplantısında konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakkan, söz konusu oyunun Ankarayı gerektiği gibi tanıtamadığını ve bir çok eksikliklerle dolu olduğunu öne sürdü.
     Hakkan, oyunda metro istasyonunda bir güvenlik görevlisinin Misket karakterine cop attığını ifade ederek bunu Ankaranın yanlış tanıtılmasına gerekçe olarak gösterdi.
     Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Tezcan Karakuş Candan da Misket ile Kısmet oyununda çocukların psikolojisini bozacak bazı unsurların bulunduğunu iddia ederek, Bir oyun hazırlanıyorsa o yörenin değerlerinin iyi bilinmesi lazım dedi.
     Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hakkan ayrıca, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) bölgesinin, 1. derece SİT alanı iken 3. derecede SİT alanı olarak yeniden düzenlenmesinin, bölge üzerinde yapı inşa edilebilmesi için yapıldığını iddia etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Misket ile Kısmete tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER