Mobil Bilgi ve Çocuk Akademisi projeleri

Mobil Bilgi ve Çocuk Akademisi projeleri


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansının mali destek programı kapsamında başlattığı Mobil Bilgi ve Çocuk Akademisi projelerinin sürdüğü bildirildi.
     Belediye Başkanı Macit Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, projenin göçle gelen nüfusun sosyal ve iktisadi uyumunu hızlandıracağını ifade etti.
     Mobil Bilgi Projesiyle Toroslar, Akdeniz ve Mezitli ilçelerinde 3-6 yaş grubundaki çocuklara mobil kreş hizmeti verildiğini hatırlatan Özcan, aynı proje kapsamında kamusal hizmetlerle ilgili vatandaşlara mobil destek masalarının da yardımcı olduğunu vurguladı.
     Çocuk Akademisi Projesi kapsamında ise oluşturulan bilim otobüsleriyle çocukların, bireysel gelişimlerinin sağlandığını belirten Özcan, projeyle çocukların kent yaşamına uyum sağladığını bildirdi.
     Söz konusu projelerin sürmesinden duyduğu memnuniyete değinen Özcan, Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra bu tip eğitsel etkinliklere de önem veren bir belediyeyiz. Bu iki projenin hayata geçmesiyle çok sayıdaki çocuğumuzun topluma adapte olmasını sağladık ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mobil Bilgi ve Çocuk Akademisi projeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER