Mutlu Nesiller Mutlu Aile İle Başlar

Mutlu Nesiller Mutlu Aile İle Başlar projesi belge töreni


NİĞDE (A.A) - Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Mutlu Nesiller Mutlu Aile İle Başlar projesinde belge töreni düzenlendi.
     Belediye meclis salonunda düzenlenen törene Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Yerlikaya, Mustafa Yiğit ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın katıldı.
     Proje hakkında bilgi veren Akdoğan, Mutlu Nesiller Mutlu Aile İle Başlar projesi kapsamında birinci etap kursun tamamlandığını belirtti.
     Akdoğan, şunları kaydetti:
     İnsanlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve onları bilinçlendirmek, eğitilmiş birey haline getirme noktasında bu yapılan çalışmamızın da bir katkısı olmasını temenni ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz bu proje bundan sonra da devam edecek. İlimizde bu projenin gençlerimize ve yetişkin ailelerimize yönelik olumlu gelişmeler kazandıracağını düşünüyoruz. Tüm ailelerimizin daha mutlu olabilmesi, daha huzurlu olabilmesi, gelecek nesillerimize iyi birer örnek olmaları noktasında onlara katkıda bulunmak düşüncesiyle bu projeyi geliştirdik ve uyguluyoruz. Bu projenin ailelere aktarılması noktasında kurs ve seminer veren hocalarımıza, kursiyerlerimize, teşekkür ediyorum.
     Katılımcılara belgeleri ve hediyeleri Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit ve Yakup Yerlikaya tarafından verildi.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Mutlu Nesiller Mutlu Aile İle Başlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER