Nerede hareket orada bereket etkinliği

Nerede hareket orada bereket etkinliği -Etkinlik kapsamında Boluda yaklaşık 500 sporcu vatandaşlarla buluştu (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Boluda düzenlenen Nerede hareket orada bereket etkinliği kapsamında yaklaşık 500 sporcu vatandaşlarla buluştu.
     Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular, Karaçayır Parkında kurulan platformlarda çeşitli gösteriler sundu. Judo, basket, masa tenisi ve voleybol gibi 21 branşta gösterilerin yer aldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Suat Çelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin spor yapması için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, amaçlarının müdürlüğün faaliyetlerini tanıtmak olduğunu söyledi.
     Çelen, herkesin spor yapması için çalıştıklarını ifade ederek, ilde faaliyet gösteren sporcu sayısını 2 binden 5 bine çıkardıklarını vurguladı.
     Boludaki milli sporcu sayısının 22den 37ye yükseldiğini anlatan Çelen, Olimpiyatlara ilk defa Boludan 3 sporcuyla iştirak ettiğimizi anlatmak istedik. Herkesin spor yapmasını ve spor aktivitelerine katılmasını amaçlıyoruz. Amacımız, insanlarımızın, halkımızın Boluda yaşayan herkesin spor yapması ve spor yapıldıkça sağlık harcamalarının azalması diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Nerede hareket orada bereket etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER