Ödüllü Kısa Video Yarışmasında dereceye girenler

Ödüllü Kısa Video Yarışmasında dereceye girenler NEÜyü ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) tarafından organize edilen Ödüllü Kısa Video Yarışmasında dereceye giren okul ve öğrenciler NEÜyü ziyaret ederek bölge gezisine katıldılar.
     NEÜ Basın-Yayın, Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından Nevşehir ve NEÜyü tanıtmak amacıyla 80 il merkezi ve ilçelerdeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı liselere yönelik düzenlenen Ödüllü Kısa Video Yarışmasında dereceye giren, Sinop Boyabat Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi, Trabzon Affan Anadolu Lisesi, Düzce Farabi Anadolu Lisesi, Diyarbakır Yenişehir 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Konya Ereğli Anadolu Lisesinden 2şer öğretmen ile 2şer öğrenci olmak üzere toplam 24 kişi NEÜnün misafiri olarak Nevşehire geldi.
     NEÜ ana yerleşkesini gezen öğretmen ve öğrenciler, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıçı makamında ziyaret ederek, kendilerine gerçekleştirilen organizasyondan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
     Ziyarette konuşan Kılıç, NEÜ olarak bölgenin ve NEÜnün tanıtımına büyük önem verdiklerini belirterek, okul yöneticileri ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek NEÜ hakkında bilgi verdi.
     NEÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Uygulama Otelinde 4 gün misafir edilen öğretmen ve öğrenciler, Avanos, Ürgüp, Derinkuyu, Göreme, Uçhisar, Mustafapaşa, Paşabağları, Zelve, Dervent Vadisinde yer alan peribacalarını, eski kilise ve manastırları, çanak atölyelerini, Nevşehir merkezde Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından yaptırılan tarihi külliyenin yanı sıra bölgenin diğer tarihi ve doğal güzelliklerini gezip görme imkanı buldular.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Ödüllü Kısa Video Yarışmasında dereceye girenler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER