Öğretmenin Sınırı Yok projesi

Öğretmenin Sınırı Yok projesi


ARTVİN (A.A) - Garanti Bankası ile Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen Öğretmen Akademisi Vakfının ilk projesi olan Öğretmenin Sınırı Yok projesi, Artvin 7 Mart İlkokulu öğretmenleri ile buluştuğu bildirildi.
     Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, iletişim becerileri, sınıf yönetimi, ölçme ve değerlendirme konu başlıkları altında üç ayrı modülden oluşan Öğrenen Lider Öğretmen semineri kapsamında 7 Mart İlkokulu öğretmenlerinin, proje eğitim görevlilerince verilecek iki günlük yüz yüze eğitimin ardından, kendilerine e-posta yoluyla iletilecek kullanıcı adı ve şifreler ile eKampus portalında, uzaktan öğrenme, blog oluşturma, eğitim materyallerine erişim gibi kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayabileceği belirtildi.
     Açıklamada, eğitime katılan tüm öğretmenlere Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmen Akademisi Vakfı onaylı sertifika verileceği ifade edildi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, daha önceki görev yerinde bu eğitime katıldığını ve çok faydalı bulduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Eğitimlerin Artvinde de faydalı olacağını ve çalışmalarımıza ivme kazandıracağını düşünüyorum. Öğretmenlerin yüz yüze ve uzaktan eğitimlere gönüllü olarak katılmalarının eğitimlerin daha verimli geçmesini sağladığına inanıyorum. Aday öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin de bu eğitimlerden faydalanmaları için çalışmalarımızı başlattık. İlimizde uyguladığımız Artvin Başarı Artırma Projesi kapsamında öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini de dikkate alarak yeni eğitimler düzenlemeye de devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Öğretmenin Sınırı Yok projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER