Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası

Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası -Memur-Sen Konfederasyonunun düzenlediği kampanya için Kayseriden 300 bin imza toplandı


KAYSERİ (A.A) - Memur-Sen Konfederasyonunun düzenlediği Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası kapsamında Kayseriden 300 bin imza toplandı.
     Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve sendika üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.
     Kayserililerin kampanyaya gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür eden Kalkan, şunları kaydetti:
     Memur-Sen Konfederasyonu olarak, Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İstiyoruz diyerek başlattığımız Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyamıza destek dalga dalga yayılmış, çığ gibi büyümüş ve dün itibarıyla bütün yurtta sona ermiştir. Başlangıçta belirlediğimiz 10 milyon imza hedefinin üstüne çıkarak tamamlanan kampanyada toplanan imzaları genel merkezimize bugün gönderiyoruz. Genel merkezimizde toplanan imzalar, daha sonra genel merkez yönetimimiz tarafından gereği yapılmak üzere Başbakanlıka teslim edilecektir. İlimizde toplanan imza sayımız ise 300 binin üzerindedir diye konuştu.
     Kampanya ile, kamudaki kılık kıyafet özgürlüğü için büyük bir adım atıldığını vurgulayan Kalkan, Memur-Sen olarak bizler, üyelerimize, ülkemize karşı bir sorumluluğumuzu daha yerine getirmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyoruz. Bu kampanya sürecinde bize destek olan bütün kişi ve kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına da ayrıca teşekkür ederiz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER