Patlayıcı maddeyle mala zarar verme iddiası

Patlayıcı maddeyle mala zarar verme iddiası -Eskişehirde, patlayıcı madde atarak ev ve motosiklete zarar verdiği ileri sürülen 2 kişi, gözaltına alındı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, patlayıcı madde atarak ev ve motosiklette zarar oluşturduğu iddia edilen 2 kişi, gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Karapınar Mahallesi Mescit ve Haktan sokaklarda iki ayrı patlama sesi duyan vatandaşlar, polise haber verdi.
     Polis ekiplerince yapılan incelemede, Haktan Sokakta O.Ynin (51) evi ile Mescit Sokakta U.Şnin (25) motosikletinde hasar oluştuğu belirlendi.
     Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, iki olayın da R.Ç. (59) adındaki kişi ve onunla duygusal ilişkisi bulunduğu ileri sürülen K.Y. (42) adlı kadın tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Yapılan çalışma sonucu söz konusu 2 şüpheli gözaltına alındı.
     Polis, R.Çnin evindeki aramada, patlayıcı imalatında kullanılan maddeler ile profil boru ele geçirdi.
     R.Çnin, K.Yyi yanına alarak, imal ettiği patlayıcının bir bölümünü 7 aydır ödeme yapmadığını iddia ettiği kiracısı U.Şnin motosikletine, kalanını ise K.Ynin boşanma aşamasında olduğu kocası O.Ynin evine attığı öne sürüldü.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca / Sedat Gök
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Patlayıcı maddeyle mala zarar verme iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER