Seyyah Ulu Çınar İzinde Projesi

Seyyah Ulu Çınar İzinde Projesi -Proje kapsamında 6 ilden toplam 240 genç, Aydına geldi


AYDIN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi kapsamında, 6 ilden 14-17 yaş grubundaki toplam 240 genç Aydına geldi.
     Aydındaki yürütücülüğü İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından üstlenilen projede, Eskişehir, Karaman, Kütahya, Konya, Bursa ve İstanbuldan 14-17 yaş grubundaki 240 genç, kente konuk oldu.
     Konuk öğrenciler için Aydın Gençlik Merkezinde düzenlenen ilk programa, Aydın Vali Yardımcısı Hayrullah Çiftçi, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeynel Akın, Aydın Gençlik Merkezi Müdür Feti Karsak, sivil toplum örgütü temsilcileri ve gençlik merkezi üyeleri katıldı.
     İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeynel Akın, 81 ilde uygulamaya konulan Seyyah Ulu Çınar Projesi ile farklı illerden gençlerin, 26 Haziran-2 Eylül 2012 tarihleri arasında, yaşadıkları kentler dışına çıkarak farklı yerleri görme, tanıma, akranları ile kaynaşmalarının amaçlandığını belirterek, Aydın ilimizde de 4 gün sürecek gezi programında Eskişehir, Karaman, Kütahya, Konya, Bursa ve İstanbuldan gelen 240 gencimiz, yöremizin tarihi ve kültür değerlerini yerinde görme imkanları olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Seyyah Ulu Çınar İzinde Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER