Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi

Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi -Proje kapsamında düzenlenen Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri programına, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan katıldı


SİVAS (A.A) - Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi kapsamında Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinde Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri programı düzenlendi.
     Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, programa konuşmacı olarak katıldı. Ayhan, yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresinin görev alanına giren konuların en önemlilerinden birinin de eğitim altyapısını ve fiziki yapılarını iyileştirmek olduğunu belirtti.
     Okullar Hayat Olsun ve Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi kapsamında okullarda çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktaran Ayhan, bu kapsamda 3 okulu kardeş kurum olarak seçtiklerini ve kurum imkanları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Öğrencilere Kamu Yönetimi ve Protokol Kuralları konularında bilgi veren Ayhan, Hangi mesleği en iyi şekilde yapabileceğinizi düşünüp ona göre yol alırsanız, hayatın da lezzetine varırsınız ifadelerini kullandı.
     Lisenin müdürü Tuncay Baral ise proje kapsamında oluşturulan Alanlarımız Müzesine katkılarından dolayı Ayhana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER