Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma

Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma projesi


VAN (A.A) - Gençlik Merkezlerinde başlatılan, Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma projesi kapsamında, sınavlardan toplanan kırtasiye malzemeleri Işıkpınar İlköğretim Okuluna ulaştırıldı.
     ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda dağıtılan kırtasiye setlerinin toplanıp ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere ulaştırılması amacıyla hazırlanan proje, meyvelerini vermeye başladı.
     Kampanya kapsamında Vanda toplanan sınav setleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Gürpınar ilçesine bağlı Işıkpınar İlköğretim Okulu öğrencilerine teslim edildi.
     Proje çalışmalara katılan Gençlik Merkezi görevlisi Ömer Dilmaç, Kampanya çerçevesinde toplanan kalemleri, ilimizin ücra bir köyünde, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerin gözlerindeki o mutluluk beni çok etkiledi. Böylesine anlamlı bir kampanyanın gerçekleşmesi için çaba sarf eden gençlik çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.
     Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Arslan ise, bu tür projelerin gençlerde sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincini artırdığını söyledi.
     Arslan, Çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla ortak faaliyet gerçekleştirebilme becerilerin geliştirilmesiyle, ihtiyaç sahibi öğrencilere az da olsa destek sağlandı. Proje bundan sonra da devam edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER