Temiz Türkiyem Atılımı Eğitim projesi çalışmalarına

Temiz Türkiyem Atılımı Eğitim projesi çalışmalarına Üsküdardan başlandı


İSTANBUL (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Temiz Türkiyem Atılımı Eğitim projesi çalışmalarına Üsküdardan başlandı.
     Üsküdar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bakanlığın 15 belediyeyle hayata geçirdiği projeyle genç kuşakların birer çevre müfettişi olması planlanıyor.
     Projeye göre bakanlık, il müdürlükleri, milli eğitim müdürlükleri ve belediyelerle 4. sınıf öğrencilerine çevre bilinci kazandıracak.
     Proje kapsamında öğrencilere yönelik, çevre konulu eğitim seminerleri, geri dönüşüm çalışmaları, tiyatro gösterileri, çevre gezileri ve yarışmalar düzenlenecek.
     Projede yer alan Üsküdar, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenler, Fatih, Altındağ, Keçiören, Sincan, Şahinbey, Adapazarı, Trabzon, Denizli, Adıyaman, Uşak ve Bilecik belediyeleri, projenin son şeklini belirlemek üzere Üsküdarda bir araya geldi.
     Üsküdarda gerçekleştirilen Proje Koordinatörleri Toplantısına, projeye paydaş belediyelerin başkan yardımcıları ve çevre konularından sorumlu şube müdürleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu da katıldı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Temiz Türkiyem Atılımı Eğitim projesi çalışmalarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER