Toplum Yararına Çalışma Projesi

Toplum Yararına Çalışma Projesi -Gümeli Belde Belediye Başkanı Saydam: -Proje sayesinde işçilerimizle birlikte yaklaşık 4 aydır beldede önemli çalışmalara imza atmaktayız


ZONGULDAK (A.A) - Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Toplum Yararına Çalışma Projesi sayesinde işçilerle birlikte yaklaşık 4 aydır beldede önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.
     Saydam, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında çalışan 10 işçiyle beldede güzel hizmetler yaptıklarını belirtti.
     Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünün başlattığı proje sayesinde belediyeye büyük kazanç sağlandığını ifade eden Saydam, şöyle konuştu:
     Proje kapsamında belediyemizde 6 ay boyunca 10 işçi çalışmaktadır. Proje sayesinde işçilerimizle birlikte yaklaşık 4 aydır beldede önemli çalışmalara imza atmaktayız. Çok dağınık bir coğrafyaya sahip olan beldemizde, duvar, menfez, yol, garaj çatısı, su depoları ve su şebekeleri gibi birçok çalışma yapıldı. Bu çalışmalar program sayesinde gerçekleşti. Bundan sonraki yıllarda da Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile bağlantıya geçerek güzel işler yapmayı planlıyoruz.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Toplum Yararına Çalışma Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER