Toprak Sergen her şeyi bir bir

Toprak Sergen her şeyi bir bir açıklıyor etkinliği -Etkinlik kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Toprak Sergeni Antalyalılarla buluşturdu


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Toprak Sergeni Toprak Sergen her şeyi bir bir açıklıyor adlı etkinlikte Antalyalılarla buluşturdu.
     35 yıllık oyunculuk kariyeri bulunan Toprak Sergen, Sen kimsin Toprak Sergen konulu söyleşide bugüne kadar yer aldığı tiyatro, sinema ve dizi projeleri ile kendine ait sosyal iletişim platformu hersey.tv.tr adresindeki projelerini Antalyalılarla paylaştı.
     Sergen, artık herkesin dizi yaptığını ve her meslek grubundan insanın dizilerde oynar hale geldiğini belirterek, Bu bizim gibi tiyatrocuların biraz ağırına gidiyor. Ayrıca günümüz dizileri çok uzun ve sıkıcı. 10 dakikalık senaryo 90 dakikada anlatılıyor. Televizyon insanları kandıran bir sistem. Bu nedenle insanlara ulaşmak için internetin gücünü kullanıyorum dedi.
     Dizi sektöründeki tüm olumsuzluklara rağmen önümüzdeki günlerde bir dizi projesinde yer alacağını kaydeden Toprak Sergen, bu dizinin 60 dakikayı aşmayacağını ve 1950lerde geçen bir hikayenin anlatılacağını, dizide babası Semih Sergenin de rol alacağını belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Toprak Sergen her şeyi bir bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER