Trakya Sokak İftarları

Trakya Sokak İftarları -AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: -İftar yemeklerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz


EDİRNE (A.A) - Ak Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, İftar yemeklerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.
     Londra Asfaltı Caddesindeki parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahve, ramazan ayı boyunca Trakya Sokak İftarları kapsamında her gün Edirne ve ilçelerinde iftar yemeği verildiğini söyledi.
     Katılımın beklenilenin üzerinde olduğunu belirten Kahve, şunları kaydetti:
     Ramazan boyunca 60-70 bin kişinin katılımını bekliyorduk, dün itibariyle toplam 100 bin kişi katıldı. Ayrıca, ramazan boyunca kadın kolları tarafından 10 bin yardım paketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. İftar yemeklerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.
     Mehter takımıyla bayram kutlama geleneğinin bu yıl da yapılacağını ifade eden Kahve, yarın Keşanda saat 12.00de, Uzunköprüde saat 15.00te ve Edirnede saat 17.00de mehter takımıyla cadde ve sokaklarda yürüyeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı/Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Trakya Sokak İftarları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER