Trakya Uluslararası Dans Festivalinin ikincisi düzenlenecek

Trakya Uluslararası Dans Festivalinin ikincisi düzenlenecek


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorluda geçen yıl yapılan Trakya Uluslararası Dans Festivalinin ikincisi düzenlenecek.
     Dans Sporları Federasyonu As Başkanı Kemal Ulusoy, Dünya Dans Konseyi (WDC) Türkiye Başkanı Suzan Erdim, Onur ve Suzan Dans Okulu Müdürü Cüneyt Özil ile Profesyonel Dansçılar Derneği Başkanı Onur Mergen, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysanı makamında ziyaret etti.
     Baysan, yaptığı konuşmada, ikincisi yapılması planlanan festivale Çorlu Belediyesince her türlü desteğin verileceğini söyledi.
     Ulusoy da geçen yıl ilki düzenlenen festivali geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek, Geçen sene çok zor şartlar altında ilkini gerçekleştirdiğimiz Çorlu merkezli festivalin geleneksel hale getirilmesi için büyük ivme kazandık dedi.
     Kültür ve Turizm Bakanlığının, Başbakanlık Tanıtma Fonunun, Halk Bankası Bölge Müdürlüğünün, Türkiye Dans Sporları Federasyonunun ve Ulusoy firmasının bu projeyi desteklediğini anlatan Ulusoy, Bu etkinlik hem ülkemizi, hem de bölgemizi tanıtma anlamında önemli bir misyona sahiptir. Festivali, bölgenin kültür zenginlikleri ile birleşerek ileride Balkanlar düzeyinde Çorlu merkezli bir boyuta ulaştırmayı hedefliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Trakya Uluslararası Dans Festivalinin ikincisi düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER