Türkiyede Neler Oluyor

Türkiyede Neler Oluyor- Konferansı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Saadet Partisi (SP) Sandıklı İlçe Başkanlığı tarafından Türkiyede Neler Oluyor- konulu konferans düzenlendi.
     SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi İbrahim Aktaş, konferansta yaptığı konuşmada, Türkiyenin dış politikasını kendisi tatmin etmediğini savunarak, Türkiyenin, Avrupa Birliği (AB), İsrail, ABD üçgeninden tanzim edilen dış politikaların oyuncağı haline geldiğini iddia etti.
     Türkiyenin, tarihi çok güçlü bir ülke olduğunu ifade eden Aktaş, şunları söyledi:
     Osmanlı İmparatorluğu, dünyaya hak ve adaleti getirdi. Gittiği her yere hak ve adaleti getirmek için gitti. Türkiye, böyle bir yol çizmesi gerekirken, mevcut iktidar başlarken ABye girme sevdasıyla başladı ve 11 yılı boşa heba etti. Rahmetli Necmettin Erbakan, ABye girmemize karşıydı. Bu birlik, Haçlı ittifakı, batı kulübüdür derdi. Biz de bu nedenle karşı geliyoruz. Mevcut hükümetteki kardeşlerimiz ABye girmeyi temel esas haline getirdi. Bu yanlışlığın farkına vardıklarını düşünüyoruz.
     SP Sandıklı İlçe Başkanı Hasan Balyalı ise yerel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını, yerel seçimlerde birinci parti çıkacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Türkiyede Neler Oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER