Türkiyede Zaman konulu sergi Samsunda ziyarete

Türkiyede Zaman konulu sergi Samsunda ziyarete açıldı


SAMSUN (A.A) - Zaman Gazetesinin 25. kuruluş yıl dönümü nedeniyle dünyanın en önemli 25 fotoğrafçısının Türkiyenin değişik illerinden çektiği fotoğraflardan oluşan Türkiyede Zaman konulu fotoğraf sergisi Samsunda ziyarete açıldı.
     Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kurtuluş Yolunda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, sergide bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
     Fotoğrafların birçok şeyi anlattığını belirten Aksoy, Fotoğraflar, sayfalarca anlatmaya çalıştığımız şeyleri sadece bir bakışla bize anlatır. Fotoğrafların haberin anlamını daha farklı noktalara taşıması oldukça önemli. Fotoğrafın bir kentin tanıtımındaki rolü oldukça büyük dedi.
     Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Selahattin Sevi ise fotoğrafın gazetenin olmazsa olmazlarından biri olduğunu bildirdi.
     Zaman Gazetesinin 25. yılı dolayısıyla dünya çapında tanınan 25 foto muhabirini 10 ay boyunca Türkiyede ağırladıklarını anımsatan Sevi, Türkiyenin tarihine atıf yapan 25 tema üzerinde fotoğraflar çekildi. Bu fotoğrafların İstanbulda bir sergisi yapıldı. Samsunda gerçekleştirilen açılışı serginin 9. ayağı oluyor diye konuştu.
     Konuşmaların ardından, Zaman Gazetesi sorumlu müdürü Hayri Beşer ve diğer protokol üyeleri ziyarete açılan sergiyi gezdi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türkiyede Zaman konulu sergi Samsunda ziyarete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER