Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu

Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu -GTO Başkanı Mehmet Aslan: -Elde edilen bu başarı Gaziantepin gurur kaynağıdır


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2011 Yılı Raporunda Gaziantepten 24 firmanın girdiğini belirterek, Elde edilen bu başarı Gaziantepin gurur kaynağıdır dedi.
     Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepli 24 firmayı kutladı.
     Bir önceki yıl aynı araştırma sonuçlarına göre Gaziantepten 20 firmanın sıralamaya girdiği bu yıl ise bu sayının 24e yükseldiği vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:
     Gelişme gurur verici. Elde edilen bu başarı Gaziantepin gurur kaynağıdır. Her geçen yıl başarımızın üzerine koyarak devam ediyoruz. Başarılarıyla bu araştırmada sıralamaya giren firmalarımızı yürekten kutluyorum. Onlarla ne kadar övünsek azdır.
     Gaziantepli firmaların elde ettikleri ve her geçen yıl artarak devam eden bu başarılarının Gaziantepteki diğer firmaları da yeni başarılar için motive ettiğini ifade eden Aslan, şöyle dedi:
     Kent olarak büyümemizi istikrarlı bir şekilde sürdürüyor ve hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Geçtiğimiz yıl aynı araştırmada 20 firmamız yer almıştı. Gaziantep olarak bu yıl başarılı firma sayımız 4 yeni firmanın da eklenmesiyle 24e ulaştı. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda daha fazla şirketle bu listelerde yer almak. Bu başarı, Gaziantepli sanayicilerimiz olağanüstü gayret ve özverileri çalışmaları sonucu elde edilmiş bir başarıdır. Gaziantepli sanayicilerimiz 2011 yılı içerisinde Türkiyenin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına toplamda 43 firma ile yer alarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Başarılarıyla bizleri gururlandıran tüm firmalarımızı bir kez daha kutluyorum. Gösterdikleri başarı her türlü tebrik ve takdiri hak ediyorlar.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER