Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi belge töreni

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi belge töreni -Gümüşhane Vali Yardımcısı Önal: Devlet desteği ile sivil toplum kuruluşlarınca hayata geçirilen projeler, önce havuzda daha sonra da denizde yüzmeyi öğretiyor


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Vali Yardımcısı Armağan Önal, devlet desteği ile sivil toplum kuruluşlarınca hayata geçirilen projelerin önce havuzda, daha sonra da denizde yüzmeyi öğrettiğini söyledi.
     Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO), Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle yürüttüğü Uygulamalı Girişimcilik Eğitim projesi ile eğitimi tamamlayan 60 girişimciye, düzenlenen törenle belgeleri verildi.
     Törene, Vali Yardımcısı Önalın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdener, TSO Başkanı İsmail Akçay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kursiyerler katıldı.
     Önal, burada yaptığı konuşmada, devlet desteği ile sivil toplum kuruluşlarınca hayata geçirilen projelerin önce havuzda, daha sonra da denizde yüzmeyi öğrettiğini belirterek, Bu nedenle kursiyerlere her türlü desteği verecek bu belgeler çok değerli. Emek harcanarak bu belgeler elde edildi. Kursiyerlerimize gereken sadece sermaye desteği ve biraz da atılgan bir ruhtur. Bunun tüm kursiyerlerimizde olduğuna inanıyorum. Umarım herkes Gümüşhane ve Türkiyeye faydalı işler yapar dedi.
     TSO Başkanı Akçay ise, Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin 60 kişiye verildiğini ifade ederek, Kursiyerlerimize proje ile girişimcilik, pazarlama-satış, müşteri ilişkileri, pazar araştırması ve iş planı temel ilkeleri konularında eğitim verilmiştir diye konuştu.
     Konuşmalardan sonra kursiyerlere başarı belgeleri verildi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi belge töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER