Yeniden Tatlıya Bağlayalım

Yeniden Tatlıya Bağlayalım -Türk Telekom İl Müdürü Karasoy: Borçlular, kampanya süresince borçlarını ödemeleri halinde yüzde 100 faiz indiriminden yararlanacak


GÜMÜŞHANE (A.A) - Türk Telekom Gümüşhane Müdürü Hüseyin Karasoy, başlattıkları Yeniden Tatlıya Bağlayalım kampanyası kapsamında borçlarını ödeyen abonelerin yüzde 100 faiz indiriminden yararlanacaklarını bildirdi.
     Karasoy, yaptığı yazılı açıklamada, geçmiş yıllarda borçlarını ödemeyerek hukuki süreç başlatılmış aboneler için Yeniden Tatlıya Bağlayalım kampanyası başlattıklarını, kampanyaya katılanların yüzde 100 faiz indiriminden yararlanacaklarını belirtti.
     Müşteri memnuniyeti kapsamında başlatılan kampanya ile geçmiş yıllarda borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı getirdiklerini ifade eden Karasoy, şunları kaydetti:
     Borcu bulunan vatandaşlarımız Türk Telekom ofis ve bayilerinden ya da PTT ofislerinden borçlarını ödeyebilecekleri gibi Türk Telekom ofislerinde anlaşmalı kredi kartlarına 6 aya varan taksit imkanı da sağlanmaktadır. Kampanya ile ilgili en yakın Türk Telekom ofis ve bayilerinden detaylı bilgi alınabilecektir.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Yeniden Tatlıya Bağlayalım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER