Zonguldak Projesini Hazırlıyor sertifika töreni

Zonguldak Projesini Hazırlıyor sertifika töreni


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Projesini Hazırlıyor eğitim seminerinin sertifika töreni düzenlendi.
     Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi tarafından Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerin sertifika töreninde yaptığı konuşmada, projenin 5 gün sürdüğünü söyledi.
     Katılımcıların AB katılım öncesi mali destek programlarından yararlanmak ve projeler hazırlama konusunda bir eğitimden geçtiğini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:
     Şimdi daha bilinçli olarak proje hazırlama konusunda kendinizi yetiştirdiniz. İlimizde bundan sonra inşallah ABden çeşitli mali destekler alabilmek için projeler hazırlayacağız. Sizler bu anlamda bizler için çok önemlisiniz. Sizlerin hazırlayacağı projeler verimli geçecektir. Böylece ilimizde de bir hizmet yarışına girmiş olacağız. Diğer illere nazaran kentimizde bir atak başlattık. AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezini kurduk. Burası sizlerin yapacağınız projelerde her konuda yardımcı olacak bir merkezdir. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda sizlere ihtiyacımız olacak. Ben bu 5 günlük eğitim seminerinin başarılı olduğunu düşünüyorum. İnşallah el birliğiyle iyi sonuçlara varacağız.
     Özdemir, eğitime katılan 30 kişiye sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: İdris Köle
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Zonguldak Projesini Hazırlıyor sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER