1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü -İzmit Belediyesince kentteki yaklaşık bin emekliye kahvaltı verilerek, çeşitli etkinlikler düzenlendi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla İzmitte düzenlenen etkinlikte yaklaşık bin emekliye kahvaltı verildi.
     Gölkaypark Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, dünya nüfusunun yaşlanmasına rağmen Türkiyenin bu konuda şanslı olduğunu belirterek, ülke nüfusunun yüzde 60ının 30 yaş altında olduğunu vurguladı.
     Türk milletinin en önemli özelliğinin yaşlı nüfusuna saygı ve sevgi göstermesi olduğunu vurgulayan Doğan, bu konuda dünyaya örnek olduklarını söyledi.
     Belediye olarak da yaşlılar için çok sayıda projeler hayata geçirdiklerini vurgulayan Doğan, hizmete giren Emekli Evleri, düzenlenen geziler, Emekli Korosu gibi projelerin de Türkiyeye örnek olduğunu kaydetti.
     Konuşmaların ardından yapılan çekilişle 100 adet cep telefonunun dağıtıldığı etkinlikte, bazı emeklilere televizyon hediye edildi.
     Etkinlikte, İzmit Belediyesi Sanat Müziği Korosu da bir konser verdi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER