1 Eylül Dünya Barış Günü

1 Eylül Dünya Barış Günü -CHP Denizli İl Başkanı Aycan: Bu ülkenin çocukları anlamsız çatışmalarla her gün yok olmaktadır


DENİZLİ (A.A) - CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan, insanları çeşitli etnik kamplara bölerek birbirine düşman eden zihniyetin Türkiyeyi kana buladığını belirterek, Bu ülkenin çocukları anlamsız çatışmalarla her gün yok olmaktadır dedi.
     Aycan, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk halkının barışa olan özleminin gün geçtikçe arttığını ifade etti.
     İnsanları çeşitli etnik kamplara bölerek birbirine düşman eden zihniyetin Türkiyeyi kana buladığını belirten Aycan, şunları kaydetti:
     Bu ülkenin çocukları anlamsız çatışmalarla her gün yok olmaktadır. Bu anlamsız kavganın bir an önce bitmesi gerekmektedir. Ülkemizde insanlar arasında etnik bir düşmanlık yoktur, ancak bazı karanlık güçler, kardeşi kardeşe düşürmek için acımasızca planlar yapıp, uygulamaya devam etmektedir. Ülkenin enerjisi yok yere anlamsız kavgalarla tüketilmektedir. Halkımız bir an önce iç barış istemektedir. Kavga değil, barış istiyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 1 Eylül Dünya Barış Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER