1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -Düzce Valisi Yılmaz, mesaj yayımladı


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Yılmaz, çalışan ve üreten kesimlerin beklentilerinin karşılanmasının ülkedeki huzurun ve istikrarın en temel unsurlarından olduğunu vurguladı.
     Emekçilerin ülkenin kalkınmasına büyük katkı sağladığını savunan Yılmaz, "Emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanlar emeklerinin tam karşılığını almalıdır" diye belirtti.
     Yılmaz, çalışma hayatında en ileri standartlara ulaşmak için çok çalışılması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:
     "Her zaman ve her şartta sağduyuyu koruyarak, karşılıklı anlayış, uzlaşma ve diyalog içinde her türlü sorunun üstesinden gelinir. İlimizin ekonomik büyümesi ve sosyal kalkınması hedeflerine ulaşması için Düzcede bulunan çalışma hayatı temsil örgütlerinin hak arayışlarını meşru yollardan ve hukuki zeminlerde yapmaları, sorumluluk içinde hareket etmedeki kararlılıkları ile sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir.
     Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı geçirmelerini diliyorum."
    
     -AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu-
    
     AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kaşıkoğlu, mesajında, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı bir medeniyetin mensupları olduklarını vurguladı.
     "Ülkemiz, huzur ve barışın, kardeşlik ve hukukun hakim olduğu bir anlayışla cumhuriyetimizin 100. yılına doğru yürümektedir" ifadesini kullanan Kaşıkoğlu, ülkenin daha bayındır, kalkınmış ve üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri bulunduğunu belirtti.
     AK Parti olarak, tüm emekçilerin yanlarında olduklarını kaydeden Kaşıkoğlu, şöyle devam etti:
     "İnsanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışını benimsemek suretiyle, emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz gördük, sendikalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalıştık. Bu inançla en büyük temennimiz, 1 Mayısın her türlü provokasyondan, tahriklerden, taşkınlıklardan uzak, emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasıdır.
     Bu anlamlı günün tüm emekçilerin hak ve taleplerinin ele alındığı, bayram havasında kutlanıldığı bir gün olması temennisiyle bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyoruz."
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER