1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu: "İşçi ve işverenlerin hep birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde Türkiye, son yıllarda ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli


MARDİN (A.A) - Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, işçi ve işverenlerin hep birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde Türkiyenin, son yıllarda ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılar sağladığını bildirdi.
     Nasıroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayısın dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günü olduğu ifade ederek işsizliğin giderek arttığı bir dönemde emekçilere sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman destek olmak gerektiğini belirtti.
     Nasıroğlu, şunları kaydetti:
     "Bu uzlaşı ve diyalog ortamının korunması ve sürekliliğinin sağlanması, ekonomik ve sosyal hızlı değişimlere uğrayan küresel şartlar içinde Türkiyenin en önemli güvencesi olacaktır. İşçi ve işverenlerin hep birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde Türkiye, son yıllarda ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılar sağladı."
    
     Muhabir: Selahattin Erol
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER