1. Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat ve

1. Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali (Fotoğraflı


HATAY (A.A) - Dörtyol Kaymakamlığı, Belediye ve Turunçgil Üreticileri Birliği tarafından, düzenlenen 1.Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivalinin sona ermesinin ardından değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, festivalin ilk kez yapılmasına rağmen göz doldurduğunu kaydetti.
     Festivali geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Özyiğit, bir sonraki yıl yapılacak festivalin daha renkli ve ulusal bazda olması için çalışacaklarını söyledi.
     AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, ilçeye yakışır bir şekilde festival yapıldığını belirtti.
     Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı Mevlüt Coşkun da, festival maliyetinin 529 milyon lira olduğunu, bunun 343 milyon lirasının iş adamları ve hayırseverler tarafından, kalan miktarın ise sponsorların ve belediyenin karşıladığını kaydetti.
     Toplantıya, Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Ergül, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve sendika temsilcileri katıldı.
    
    
     Muhabir: Hatay / Halit Demir
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 1. Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER