10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -ANGİAD Başkanı Değer: -Gazeteciler daha iyi koşullarda çalışmalı


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, gazetecilerin daha iyi koşullarda çalışması gerektiğini belirtti.
     Değer, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu, ancak çalışanlarının çeşitli sıkıntılarının bulunduğunu ifade etti. Değer, gazetecilerin daha iyi koşullarda çalışması temennisinde bulundu.
     Gazeteciliğin, dünyanın en meşakkatli mesleklerinden biri olduğunu vurgulayan Değer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün, basın mensuplarının sorunlarının giderilmesi için vesile olmasını diledi.
     Halka bilgilerin doğru ve tarafsız bir şekilde aktarılmasında en önemli görevin gazetecilere düştüğünü ifade eden Değer, şunları kaydetti:
     Böylesine önemli bir misyonu üstlenmiş gazeteci arkadaşlarımızın daha iyi koşullarda çalışmalarını, karşılaştıkları sorunların giderilmesini, maddi ve manevi olarak desteklenmeleri, sosyal ve ekonomik haklarını kullanmalarına olanak verilmesini diliyoruz, istiyoruz.
     Basın mensupları özgür ve rahat olmalı. Çalışan gazetecilerimizin önündeki engellerin kaldırılması için ilgili tüm kurum ve kuruluşların üzerlerine düşeni yapmaları gerekir.
    
     Muhabir: Göksel Yıldırım
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER