10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Güler: -Gazeteciler başarılarıyla olduğu kadar, çektikleri sıkıntılarıyla da anılmakta, yapılan açıklamalar ve temenniler, daha hür bir medya talebinin varlığı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler, Gazeteciler başarılarıyla olduğu kadar, çektikleri sıkıntılarıyla da anılmakta, yapılan açıklamalar ve temenniler, daha hür bir medya talebinin varlığına ihtiyaç duyulduğunu teyit etmektedir dedi.
     Güler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, gazeteciliğin dünyanın en zor mesleklerinden biri olduğunu belirtti.
     Gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesini isteyen Güler, açıklamasında şunları kaydetti:
     Kentte görev yapan basın mensuplarının haber takibi sırasında karşılaştığı sıkıntıları her zaman yetkililere iletiyoruz. Gazeteciler başarılarıyla olduğu kadar, çektikleri sıkıntılarıyla da anılmakta, yapılan açıklamalar ve temenniler, daha hür bir medya talebinin varlığına ihtiyaç duyulduğunu teyit etmektedir.
    
     -AK Parti İl Başkanı Eğilmez
    
     AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, gazetecilerin toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında büyük rol oynadığı bildirdi.
     Eğilmez, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla yayımladığı mesajında gazetecilerin daha demokratik ve özgür habercilik yapma gayretinin, Türkiyenin normalleşmesine büyük katkı sunduğunu kaydetti.
     Eğilmez, kente çalışan bütün gazetecilerin gününü kutladı.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER