10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Bayburt AK Parti İl Başkanı Elçi: Halkın sorunlarını dile getiren ve bunların çözüme kavuşturulması noktasında takipçisi olan basın mensuplarının çok daha iyi şartlarda görev yapması, hepimizin ortak


BAYBURT (A.A) - Bayburt AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, halkın sorunlarını dile getiren ve bunların çözüme kavuşturulması noktasında takipçisi olan basın mensuplarının çok daha iyi şartlarda görev yapmasının, herkesin ortak temennisi olduğunu bildirdi.
     Elçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, gazetecilerin toplumun gören gözü, işiten kulağı ve haykıran sesi olduğunu belirterek şunları kaydetti:
     Basın çalışanlarının haklarını düzenleyen 212 sayılı yasanın yürürlüğe girişinin 52. yıl dönümünü kutluyoruz. Basın mensuplarının hak ve çalışma koşullarının günün ihtiyaçlarına göre güncelleştirilmesi ve iyileştirilmesinin gerek hükümet, gerekse toplum olarak önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu düşüncelerle kalemini halk adına ve halk için kullanarak, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, kamuoyunu aydınlatmak için her koşulda büyük bir özveriyle çalışan fikir işçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, sevgi ve selamlarımı sunarım.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER